– Det er utrolig gøy å se at Avisa Oslo stadig vokser og gjør en forskjell i denne byen, sier ansvarlig redaktør og daglig leder Kristin Stoltenberg.

Andre halvår 2022 hadde Avisa Oslo en opplagsvekst på hele 41 prosent, fra 6.051 abonnenter til 8.533 abonnenter, sammenlignet med samme tid året før. Ingen andre Amedia-aviser har høyere nominell opplagsvekst enn Avisa Oslo.

Fra første til andre halvår 2022 var veksten på 11,8 prosent, viser nye tall fra MBL.

Vil du få alt om byen din, akkurat nå? Nå kan du få full tilgang til Avisa Oslo for 1 kr for 1 måned. (Tilbudet gjelder nye privatkunder. Avslutt før perioden utløper dersom du ikke ønsker å fortsette)

– I en tid der økonomien er krevende for mange, og med utfordringer også i mediebransjen, er jeg utrolig glad for at vi kan vise til sterk vekst. Vi går på jobb for Oslo hver eneste dag, og det skal vi fortsette med, sier Stoltenberg.

Torsdag morgen ble opplagstallene for andre halvår i 2022 lagt frem av Mediebedriftenes Landsforening (MBL). De viste at lokalavisene fortsetter den digitale utviklingen og øker det heldigitale opplaget med 17,8 prosent, skriver Medier24.

Avisa Oslo er eid av mediekonsernet Amedia og ble startet i november 2020. Kristin Stoltenberg tok over som ansvarlig redaktør i september 2022. Det siste halvåret har redaksjonen jobbet bevisst med å spisse og tydeliggjøre lokaljournalistikken. I høst passerte Avisa Oslo Aftenposten i en måling om å være den avisen flest tenker på når de skal nevne en avis som skriver om Oslo.

Er du nysgjerrig på hva vi skriver om? Her har du 14 saker du kan sjekke ut!

Les også

Slik gikk Karl Johans gate fra slitne kjedebutikker til et internasjonalt motemekka

Les også

Spis deg gjennom historien. Her er Oslos eldste restauranter

Les også

Victoria (23) om den usminkede sannheten: – Jobbet gratis på kjendisfester