Nå får du som +Alt-abonnent i Avisa Oslo tilgang til den nye ALT-tjenesten. I ALT kan du følge avisene du er mest interessert i og få sakene fra disse i en personalisert nyhetsstrøm.

Tjenesten har også en «oppdag»-funksjon der brukerne finner saker fra hele landet som er tilpasset den enkeltes interesser.

– Når du er +alt-abonnent på Avisa Oslo får du tilgang til denne tjenesten. Mange i Oslo er innflyttere, eller de har familie andre steder i landet. Med ALT får du en enkel måte å holde oversikt på de viktigste nyhetene fra dine favorittsteder i Norge, samtidig som du får god lokaljournalistikk fra Oslo hver dag, sier ansvarlig redaktør Kristin Stoltenberg i Avisa Oslo.

Journalistikk fra Norges største redaksjonelle nettverk

Avisa Oslo er en del av Amedia som utgjør Norges største redaksjonelle nettverk. Amedia er eier og utgiver av landsdekkende og lokale mediehus i hele landet, og har flere samarbeidende aviser og aviskonsern.

Du får tilgang til alt.no om du abonnerer på papiravisen eller har premiumabonnementet +Alt i AO. Etter hvert vil det også komme en app som blir tilgjengelig i Appstore og Google Play.

Du kan enkelt oppgradere til et +Alt-abonnement på ao.no. Abonnementet gir også tilgang til eAviser fra hele landet, direktesendt sport og podkast-appen Untold.

Skal utvikles videre

– Vi i Amedia er stolte av at våre mediehus er tettest på lokalsamfunn over hele landet. Som bruker av ALT får du tilgang til et stort mangfold av aviser, og til viktig journalistikk som gir økt forståelse av hele Norge. ALT er rett og slett en tjeneste som gjør vårt innholdsunivers mer tilgjengelig, sier Jostein Larsen Østring, nyhetsdirektør i Amedia.

Helt siden +Alt ble lansert i 2020, har Amedia jobbet med å utvikle en tjeneste der brukeren lettere får tilgang til relevant stoff fra avisene de er interessert i.

Per 16. april hadde +Alt over 360.000 abonnenter, dette inkluderer 200.000 som har tegnet abonnement selv, og 160.000 som nylig har fått tilgang gjennom sitt abonnement på papiravisen. Totalt har over 520.000 personer tilgang til +Alt, enten gjennom sitt eget abonnement eller gjennom familiedeling.

– ALT viser virkelig hvor langt vi har kommet i vår digitale reise. Det er en tjeneste vi kommer til å fortsette å utvikle for å imøtekomme brukernes behov og ønsker. Jeg har stor tro på at tjenesten kommer til å ta en unik posisjon i det norske medielandskapet, og bli verdifullt for AOs lesere, sier Ole Werring, produktsjef for ALT-tjenesten.