– Den er helt nedbrent. Vi er i området og søker etter en person som er sett syklende fra stedet, opplyser politiets operasjonssentral klokka 05:28.

Søket etter den syklende personen ble avsluttet resultatløst.

Full overtenning

Bobilen som brant opp befinner seg i området ved Teknisk museum, opplyser brannvesenet. Det var ingen spredningsfare fra bobilen. Det er ikke funnet noen personer inne i kjøretøyet.

– Da vi kom fram var det full overtenning. Det tok litt tid å slå ned flammene og den er helt utbrent. Nå er den dynka såpass av oss at vi drar derfra snart, svarer vaktkommandør Ola Kalkegg i Oslo 110-sentral 06:20.

Kan være påsatt

– Vi har en hypotese om at dette kan være påsatt. Det kan også være tekniske årsaker, men en av hypotesene er at de kan være påsatt når det er sett en person i umiddelbar nærhet rett før brannen. Vi starter etterforskning som vil gå bredt, svarer politiets operasjonsleder Line Skott.

Hun utdyper at de har fått en grei vitnebeskrivelse av personen som syklet bort fra brannen. Siden bobilen befant seg området ved Teknisk museum har politiet et håp om å få tak i videoovervåking som kan bidra til etterforskningen.