Brannvesenet og politiet skriver på Twitter ved 22.40-tiden at de er på vei til Lofsrud skole på Mortensrud.

Brann i to biler

Politiet har fått melding om at det skal brenne i to biler og at det er mulig spredningsfare til andre kjøretøy.

Klokken 22.43 opplyser politiet at de er på stedet og at det er bekreftet brann i to biler.

Ti minutter senere melder politiet at brannvesenet har slukket brannen.

– Det har brent i to personbiler og disse er totalskadet. I tillegg er det skader på minst ett kjøretøy som stod like ved, skriver de på Twitter.

Politiet opplyser at det har vært flere smell i området og at dette stammer fra bildekk som eksploderte i forbindelse med brannen.

Flere biler skadet

Operasjonsleder Rune Hekkelstrand forteller klokken 23.00 at politiet foreløpig ikke har opplysninger om hvorfor bilene har brent.

– Det er noe vi jobber med og håper å få opplysninger om strakt. Vi har flere enheter på området og forsøker å komme i kontakt med vitner, sier han.

Til Nordstrands Blad sier utrykningsleder Geir Engnes fra Kastellet brannstasjon at han ikke kan si noe sikkert om årsaken til bilbrannen, men sier at det kan fremstå som en villet handling.

Hekkelstrand forteller at to biler er utbrent. I tillegg har en liten lastebil fått noen mindre skader, og en Sprinter varebil har fått mindre brannskader.

– Vi har ikke kjennskap til eierne av de to bilene som er utbrent ennå, da det ikke har vært mulig å tyde registreringsnummeret, forteller han.

Politiet etterlyser personer som har opplysninger i saken og ber om at alle som har gjort observasjoner før eller etter brannen tar kontakt med en av politipatruljene på stedet.

Saken oppdateres.