SHE Conference er Europas største konferanse for sosial bærekraft. På scenen i Oslo spektrum 11. april står kjente stemmer som Dr. Chelsea Clinton, statsminister Jonas Gahr Støre og Gro Harlem Brundtland.

Det meldes i et presseskriv tirsdag.

Administrerende direktør for SHE Conference, Astrid Skaugseth, er svært fornøyd med å ha fått Dr. Chelsea Clinton til årets konferanse.

– Vi er stolte over å ha henne som en del av konferansen. Hun skal lede en av hovedsesjonene, og med hennes engasjement for offentlig helse, jenter- og kvinners rettigheter, og bærekraftig utvikling, vil hun kunne gi verdifull innsikt og inspirasjon til hvordan næringslivet kan ta på seg en større rolle i samfunnet, sier Skaugseth.

Chelsea er kanskje mest kjent her til lands som datteren til tidligere amerikansk president Bill Clinton, og kona og eks-presidentkandidat Hillary Clinton.

I tillegg til debatt vil konferansen dykke dypere i temaer som de systematiske barrierene som eksisterer i næringslivet og samfunnet, og hvilke tiltak myndighetene kan innføre for å fremme sosial bærekraft.