Torsdag var nok en vanlig dag på jobb for Anders Aas Lintho. Han hadde parkert bilen sin rett ved Spar Kastellet, og nærmet seg slutten på arbeidsdagen idet han oppdaget noe han beskriver som overraskende.

– Jeg var på jobb og tittet litt ut av vinduet, som jeg pleier iblant, for å se stoda på parkeringsplassen. Så sto det en bil over panseret på bilen min.

En kunde hadde nemlig vært uheldig på parkeringsplassen.

– Det var litt overraskende. Jeg har aldri opplevd lignende før. Bare det å komme seg over den snøhaugen er godt gjort i seg selv, sier han til Avisa Oslo.

Ingen personskade

Avisa Oslo har vært i kontakt med eieren av den andre bilen. Eieren sier at det ikke var han som kjørte den.

– Det var ingen som kom til skade. Personen som kjørte har hatt et uhell på glatt føre. Jeg har ikke lyst å si noe mer om det.

Da Avisa Oslo snakket med eieren, hadde bergingsbilen ankommet for å fjerne bilen.

– Panseret fikk en knekk

Anders Aas Lintho har fått høre at hendelsen skyldes en menneskelig svikt, og tror at vedkommende som kjørte bilen må ha tatt feil mellom gass og brems.

– Jeg snakket med sjåføren, som ikke visste helt selv hva som hadde skjedd, sier han.

Lintho påpeker at han er glad for at det ikke var noe personskade, men bare materielle skader.

– Bilen min har en del riper, og hele understellet hans sto på panseret mitt. Det sier seg selv at panseret har fått en knekk. Men nå får jeg bare ringe forsikringsselskapet. Det tar litt tid, men det blir for så vidt null kostnad på meg.

LES OGSÅ: