– Det blir utsolgt. Det er ikke aktuelt med noe annet. Det har tatt helt av.

Det forteller Mehran Amundsen-Ansari, markedssjef i Vålerenga, til Avisa Oslo. De siste dagene har billettene til helgens rivaloppgjør mellom Vålerenga og Lillestrøm blitt revet bort i rekordfart.

Alt tyder på at søndagens batalje blir utsolgt og fylt med over 16.500 tilskuere.

– Det er utrolig gøy. Dette er kampen alle snakker om, sier VIF-toppen.

Åtte kamper uten tap

Vålerenga ligger på 5.-plass før oppgjøret. Oslo-klubben har tatt kvantesteg oppover tabellen etter sju seire og én uavgjort på de siste åtte seriekampene. Samtidig ligger Lillestrøm på bronseplass.

Det gjør at kampen får en unik ramme, mener Amundsen-Ansari.

– Supporterne ser på denne kampen med en gang terminlisten slippes. Nå er i tillegg begge lagene topp fem. Vi har den lange rekken uten tap, nye spillere og det er mye som skjer på Valle. Det hjelper, sier han.

Samtidig trekker han frem arbeidet som er blitt gjort for å synliggjøre klubben i bybildet. Klubben har investert stort for å spre budskapet sitt på plakater og reklameskjermer i hovedstaden denne sesongen.

– Nå ser vi hvor viktig det er. Vi har vært i Stockholm på besøk hos Djurgården for å fortelle hva vi gjør i bybildet. Det synes de var stas, forteller Amundsen-Ansari.

Kan ikke slå rekorden

Et lite skår i gleden er at man selv med en utsolgt arena ikke kan sette ny publikumsrekord. Publikumsrekorden på 17.011 tilskuere ble satt under åpningskampen på Intility Arena mot Sarpsborg i september 2017. Siden den gang er antall plasser blitt redusert.

– Dette er det nærmeste utsolgte man kommer. Jeg er helt sikker på at vi kunne solgt 20-25.000 billetter til denne kampen.

Kampstart er kl. 20.00 søndag.

– Er det én kamp folk skal få med seg i år, er det denne.

– Nå er det bare opp til spillerne å levere. Vi har en tendens til å «choke» når det blir mye folk, fleiper markedssjefen.

LES OGSÅ: