(Nordstrands Blad) Åpningskonserten i fjor ble den best besøkte noen sinne. Aldri før har det vært like mange tusen tilskuere som da. I år håper Norway Cup på enda flere i publikum, og med en rekordstor turnering som både skal inneholde fotball og håndball er det godt mulig den rekorden står for fall.

Nå er artistene til årets åpningskonsert klare. Der kommer det både flere gjensyn og en av dem blir historisk som både artist og fotballspiller i samme turnering.

Lørdag 29. juli starter det hele. Her er årets artister:

  • Marcus og Martinus gjør comeback på Norway Cup. Tvillingene har en enorm liste med meritter som artister og spilte selv i turneringen flere ganger. Siden de vant MGPjr med låta "Som to dråper vann" har de vunnet Maskorama i Sverige, kommet på andreplass i melodifestivalen i sverige og har over 1,4 milliarder visninger på Youtube. I år er det altså tilbake for å sparke i gang turneringen med flere kjente låter fra konsertscenen.

  • Emma - Søsteren til tvillingduoen kommer også tilbake på Ekeberg. Hun har vært med både som tilskuer og artist og er tilbake i år.

  • Torine - til tross for sin unge alder har 23-åringen fra Arendal allerede bygget seg opp en bunnsolid artist-CV. Torines musikkarriere startet da hun som ambisiøs 16-åring meldte seg på den niende sesongen av Idol, og fem år senere har hun etablert seg som en rebelsk, ærlig og sårbar artist som vil lage musikk for outsiders som trives utenfor boksen. Med over 200 millioner streams. Hun er kjent fra flere store låter og har blant annet samarbeidet med stjerner som Alan Walker og Martin Tungevaag, CLMD og Broiler.

  • Lille Caesar - eller Adam Gryting, som han egentlig heter, opptrer for første gang på Norway Cup. Denne våren har lille Caesar for alvor fått gjennombruddet sitt. Etter å ha sluppet låter som har godt rett hjem i hjertet hos folk, opptrådd på VG-lista, Stavernfestivalen og tatt TikTok med storm er han nå klar for Norway Cup.

  • William - Mgpjr-vinner William returnerer til Norway Cup-scenen. Siden han gikk av med seieren i MGPjr i Telenor Arena har William reist rundt og spilt konserter over hele landet - inkludert på et utsolgt Allsang på Grensen. Han skal også spille selv i år, og blir med det første artist som både opptrer på åpningskonserten og som spiller turneringen samme år.

  • Ylva - 22 åringen har deltatt på flere store program og konserter. Nå har hun sluppet en ny låt for første gang på flere år og har tidligere til P3 uttalt at hun gleder seg stort til å synge på turneringen. - Det er noe av det morsomste jeg vet, sa hun i et intervju med kanalen.

I tillegg kommer

  • Aiba Nunez


  • Emilie Hollow

Årets Norway Cup blir tidenes største – slår rekorden fra 2016: – Enormt moro. Nervene er i høyspenn

Dannet eget breddelag for å spille Norway Cup: – Gikk lei av satsing

Disse lokale håndballagene spiller Norway Cup

Kjenner du noen som skal spille Norway Cup? Her er en full oversikt