Det melder TV 2.

25. mars ble det kjent at VGTV-profilen Bernt Hulsker (44) var sykemeldt. Han meldte dette selv via Instagram, og skrev at helsa har sagt ifra at «nå må mann-midt-i-livet få orden på seg selv».

Samme dag informerte kollegene i podkasten «Enkel servering» om at Hulsker var syk og at det kom til å være ulike vikarer for ham i programmet fremover.

12. april gikk Hulsker ut og beklaget sin egen oppførsel, og skrev blant annet på Instagram at han for en stund siden hadde vært på en jobbfest der han drakk altfor mye og oppførte seg som en idiot.

«Det finnes ingen unnskyldning som forsvarer det jeg gjorde, men jeg kan ikke annet enn å forsøke og gi dere en forklaring», skrev 44-åringen.

Den tidligere fotballspilleren opplyste at han hadde vært syk og at det er en dårlig kombinasjon med alkohol. Han sa også at han hadde sagt unnskyld til de det gjelder.

Svarer via manager

Men til kanalen forteller dørvakta Jwan Rasho på utestedet Syng Mer, der en gjeng fra VG var på jobbfest, at han ikke godtar unnskyldningen og at han har anmeldt Hulsker.

TV 2 skriver torsdag at de har presentert Hulsker for dørvaktens beskyldninger.

Hulsker svarer via sin manager Vilde Kristine Darvik:

«Det jeg gjorde var helt forferdelig, og jeg klarer ikke se meg selv i speilet engang. Konsekvensene har vært, og er, store. Med rette. Jeg søkte hjelp dagen etter hendelsen og har ikke vært på jobb siden.

Saken er ifølge TV2 overført til hatkrimgruppa i Oslo politidistrikt. Ledelsen i Syng har ikke ønsket å kommentere saken.

– Viste nazihilsen

Rasho sier han husker godt da selskapet på 30-40 personer fra VGTV ankom karaokebaren for halvannen måned siden. Ifølge Rasho begynte problemene da Hulsker, rundt klokken ett på natta, kom gående ut av et karaokerom.

– Jeg hørte bare at noen ropte høyt. Da jeg snudde meg, stod han der med løftet arm og viste en nazihilsen. Han ropte noe på tysk, sier Rasho til TV2.

Han beskriver videre at flere bartendere synes oppførselen til Hulsker var ukomfortabel, og at han skal ha utvist uønsket seksuell adferd mot flere kvinnelige gjester.

TV2 skriver at i en logg fra en Syng-ansatt står det blant annet: «I tillegg tok han tak i samtlige unge jenter og omfavnet og kysset de, noe de trakk seg vekk fra».

Rasho ba til slutt Hulsker om å forlate stedet.

– Han reiste seg rett opp og kalte meg en jævla neger, sier Rasho, som kom til Norge som syrisk flyktning for seks år siden.