NORDRE AKER BUDSTIKKE: Einar Enersen Hougen (31) og Robin Susanne Ågren Andersen (34) er ikke redde for å legge lista høyt, skriver markamagasinet Skiforeningen selv drifter.

– Dette er en mulighet vi har drømt om og man ikke får mange ganger i livet. Selv om det er et stort valg, var det ikke vanskelig å ta, sier Einar til magasinet.

– Vi skal lage en meny som holder seg til sesonger, hvor vi bruker de beste råvarene vi får tak i. "Gamle" tilberedningsmetoder som speking, røyking, sylting, graving og fermentering vil bli brukt for å skape spennende smaker. Måltidet skal være kreativt, fristende og smaksrikt, sier han videre.

Einar er fra Stabekk i Bærum og er utdannet kokk. I tillegg har han en bachelor i hotelledelse fra Norsk hotellhøgskole. De siste fem årene har han jobbet på Værtshuset Bærums Verk.

Susanne er fra Oslo, har en bachelor i pedagogikk, erfaring fra butikkbransjen og jobber i Slalåmveien barnehage i Ullern bydel.

– Vi ønsker å videreføre de gode tradisjonene, men utvikle tilbudet ytterligere, sier Susanne.

Paret overtar driften 10. januar 2023, fra de unge gründerne i MCB AS, som har drevet stedet midlertidig siden 1. juli 2022, da Ane Moe og Knut-Arne Løite sluttet etter 25 år som vertskap. Les mer her:

Og her kan du lese hele saken i magasinet.