– Avdøde skal obduseres. Før vi har fått en foreløpig obduksjonsrapport, holder vi alle muligheter åpne. Det er ikke gjort konkrete funn som tyder på at noe kriminelt har skjedd. Om hun har dødd av en annen årsak, eller om årsaken er som følge av brannen vet vi ikke. Det får vi forhåpentligvis svar på når den foreløpige obduksjonsrapporten kommer, svarer politiadvokat Kristin Rusdal i Oslo politidistrikt.

Hun kan ikke si med sikkerhet når den foreløpige obduksjonsrapporten blir klar. Det avhenger av tilgjengeligheten på personell.

Politiadvokaten vil ikke svare på hva slags rom i eneboligen som den avdøde kvinnen ble funnet i. Hun ble funnet av røykdykkere som tok seg inn i bygget og båret ut, men det ble konstatert at hun var omkommet.

Brannvesenet fikk melding om brann, men det var ikke synlige flammer da de ankom og de fikk raskt kontroll da de ankom tirsdag ettermiddag.

Politiet har gjort krimtekniske undersøkelser og avhør med vitner etter brannen. Onsdag jobber de videre med de tekniske undersøkelsene og flere vitneavhør.

– Krimteknikere er på stedet onsdag. Det vil forhåpentligvis kunne si noe om hvordan brannen startet. Noen ganger peker det seg ut en klar årsak, sier politiadvokat Rusdal.

– Vi jobber ut fra flere ulike hypoteser, men foreløpig er det helt åpent og vi etterforsker alle hypotesene inntil videre, avslutter hun.