Haugesund – Vålerenga 1–1

De første 45 bar preg av at ingen av lagene hadde all verden å spille for. Svært lite skjedde, og det var få – om noen – sjanser å skrive hjem om.

Til pause byttet Dag-Eilev Fagermo inn Odin Thiago Holm for å skape noe mer offensivt, forklarte han på TV-sendingen.

Tok ledelsen

Og det var Thiago Holm som var arkitekten på 1–0. En nydelig vektet pasning fant Layouni i bakrom, som med en strålende pasning serverte Børven på blank kasse etter drøye timen spilt.

Haugesund var farlig frempå ved flere anledninger, men bakerst sto Magnus Sjøeng som en levende vegg. Men like før slutt måtte han kapitulere.

Med to minutter igjen av ordinær tid ladet Bruno Leite skuddfoten og scoret det som fort blir årets mål i Eliteserien 2022. Fra 25 meter klinket han ballen på volley opp i krysset via tverrliggeren. En fantastisk scoring – og 1–1.

Flere mål ble det ikke, og Vålerenga står dermed med fem strake kamper uten seier.

Slik vurderer Avisa Oslo VIF-spillerne etter kampen mot Haugesund.

Kampfakta

Vålerengas lag: Magnus Sjøeng, Vegar Eggen Hedenstad, Brynjar Ingi Bjarnason, Stefan Strandberg, Petter Strand, Henrik Bjørdal (k), Fredrik Oldrup Jensen, Osame Sahraoui, Amor Layouni, Torgeir Børven, Jacob Dicko Eng

Bytter:

45 min: Henrik Bjørdal ut, Odin Thiago Holm inn.

71 min: Jacob Dicko Eng ut, Magnus Riisnæs inn.

79 min: Amor Alyouni ut, Seedy Jatta inn.