5500 kamper fordelt på 106 baner.

Det gjør årets utgave av Norway Cup til tidenes største. Hos Avisa Oslo kan du følge 600 kamper direktesendt fra Ekebergsletta.

– Den kommende uken er Ekebergsletta verdens viktigste sted for tusenvis av barn, unge, frivillige og foreldre. Barne- og ungdomsidretten skaper fellesskap og glede. Det er et imponerende apparat som rulles i gang, for å sikre fotballfesten, sier ansvarlig redaktør og daglig leder i Avisa Oslo, Kristin Stoltenberg.

Det hele sparkes i gang på lørdag. Det blir starten på én hel uke med dramatikk, vakre scoringer, jubel og skuffelser.

– Vi i Avisa Oslo er stolte over å kunne bringe opplevelsen til deg, gjennom 600 direktesendte kamper, samt reportasjer fra sletta, forteller Stoltenberg.

Følg ditt lag i Norway Cup! Se hvem som spiller her:

Viser den populære kjendiskampen

I tillegg er det mulig å se kjendisene utfolde seg på gressletta. Onsdag klokken 12.00 er det duket for den tradisjonsrike kjendiskampen.

Den kampen blir også sendt direkte hos Avisa Oslo.


Da skal kjente navn få vise frem sine fotballegenskaper. I fjor kunne man blant annet se statsminister Jonas Gahr Støre styre midtbanen for sitt lag.

Kjendiser som Mads Hansen, Vita og Wanda Mashadi, Chris Holsten og Birk Ruud viste seg også frem.

Over 30.000 spillere

I år fyller Norway Cup 51 år. Verdens største fotballturnering for barn startet i 1972, og har blitt arrangert hvert år med unntak av koronaårene 2020 og 2021.

Totalt er det rundt 30.000 spillere som deltar – fordelt på over 30 nasjoner.

I tillegg til fotballturnering skal det også gjennomføres en håndballturnering. Dermed går Norway Cup tilbake til det de også gjorde i 1979.