Smaalenenes Avis: Politiet har fredag formiddag gått ut med følgende pressemelding:

«I forbindelse med at en kvinne ble funnet død i en bil Askim tirsdag, ønsker politiet å komme i kontakt med personer som kan tenkes å ha opplysninger i saken.

Funn av blod

Politiet gjennomførte tekniske undersøkelser i et område på fylkesvei 115 ved Garsvik i Aurskog-Høland torsdag kveld. Politiet holder det for mulig at dette kan være området hvor kvinnen er blitt påført betydelige skader. Blant annet viser forprøver funn av blod i veibanen, og dette er sendt inn for videre analyser.

Politiet ønsker derfor å komme i kontakt med personer som natt til tirsdag 19. juni kjørte, eller var i området mellom Bjørkelangen og Løken i tidsrommet kl 03.30 - 05.00. Politiet er særlig interessert i tips som omfatter observasjoner av en mørkeblå Suzuki Across, 2022-modell.

– Ta kontakt

– Dersom du var i området i aktuelle tidsperiode, eller har andre opplysninger du mener er relevant for politiet i denne saken, ta kontakt på tipstelefon 64 99 40 60 eller på politiet.no/tips, oppfordrer politiadvokat Friestad.

Når det gjelder tingrettens kjennelse vedrørende varetekt, er denne anket til Eidsivating lagmannsrett. Politiet er ikke kjent med når anken blir behandlet.

Siktede er avhørt og opplyser at han var kjæreste med avdøde. Vi er fremdeles i en tidlig fase av etterforskningen, og arbeider videre med å få klarhet i hendelsesforløpet. Av hensyn til etterforskningen kan vi ikke gi ytterligere informasjon om saken per nå.»