Siste dag i saken skulle startet klokka 9 fredag morgen, men saken ble først utsatt til klokka 10, deretter til klokka 11 og så til klokka 12.

I morgentimene har NRKs sportsredaktør Egil Sundvor og divisjonsdirektør Vibeke Fürst Haugen vært til stede i rettslokalet hvor saken egentlig skulle gått, og har overfor NTB gitt uttrykk for at de ikke ønsker presse i rommet.

På vei inn i Oslo tingrett fredag morgen ville de ikke gi noen kommentarer, og de har siden vært ordknappe.

Line Andersen og hennes advokater er ikke til stede i det samme lokalet. Det er ukjent om det er direkte kontakt mellom partene fredag, men ifølge VG har det vært møter torsdag kveld, uten at det ble enighet om forlik.

På tampen av rettsdagen torsdag oppfordret rettens administrator Helen Andenæs Sekulic partene om å prøve å komme til en enighet.

Line Andersen saksøkte i februar sin arbeidsgiver for å ha blitt utsatt for en «usaklig endringsoppsigelse» etter å ha blitt fratatt oppgaver som programleder i 2019 og senere flyttet til en annen avdeling i NRK.

NRK hevdet på sin side at Andersen ble fjernet fra sjakksendingene og satt til andre oppgaver på grunn av sin «atferd og påvirkning på det psykososiale arbeidsmiljøet i Sporten».

Begge parter har i tre dager forklart seg og ført en rekke vitner i den opprivende saken i retten. Saken skal etter planen avsluttes fredag.ar i tre dager forklart seg og ført en rekke vitner i den opprivende saken i retten. Saken skal etter planen avsluttes fredag.