– Det er en utfordring når man ikke har vitner til selve hendelsen. Det man har kun \net finne av spor sier ikke så mye. Hvis noen har sett noe, ønsker vi å høre fra dem, men en skulle tro at noen hadde tatt kontakt allerede hvis man tenker at man har opplysninger som kan være av interesse, sier avsnittsleder ved spesiallovgivning i Oslo politidistrikt, Knut Nandrup.

Politiet ble varslet tidlig onsdag morgen og rykket ut med store styrker etter det som først ble omtalt som en trafikkulykke. Politiet bekreftet senere at mannen hadde omkommet.

Så langt i etterforskningen er det mye som tyder på at mannen havnet i klem i forbindelse med at han skulle åpne en port, men detaljene er ikke klare for politiet.

De etterforsker saken som en ulykke og pårørende er varslet. Likevel ønsker politiet å få klarere svar på konkret hva som har skjedd.

– Vi ønsker å finne ut hva som har skjedd for å gi svar til de pårørende og forebygge for å hindre at det skjer igjen, fortsetter Nandrup.

Mannens bil er også blitt gjenstand for tekniske undersøkelser for å finne ut om det kan være noe galt med bilen som kan ha medvirket til ulykken.