Onsdag formiddag la valgkomiteen frem en enstemmig innstilling på Mudassar Kapur som leder i Oslo Høyre. Ingeborg Tennes ble foreslått som nestleder.

Avisa Oslo har fått bekreftet at medlemmene av Oslos Hovedstyre har fått beskjed om innstillingen.

– Jeg er veldig glad for valgkomiteens innstilling. Det er en stor tillitserklæring. Men nå skal valgkomiteen få gjøre ferdig resten av sitt arbeid og til slutt er det årsmøtet som bestemmer. Jeg er i alle fall topp motivert til innsats som leder av Oslo Høyre, skriver Kapur i en SMS til Avisa Oslo.

Mudassar Kapur (46) har utdanning i markedsføring, merkevarebygging og ledelse fra BI, og sitter i dag på Stortinget. Han ble valgt inn i 2013 og har siden det vært leder av finanskomiteen, medlem av valgkomiteen samt medlem av kommunal- og forvaltningskomiteen.

Ingeborg Tennes (33) er utdannet statsviter, og har flere års erfaring som konsulent i privat næringsliv, før hun forrige uke ble byrådssekretær for byråd for byutvikling, James Stove Lorentzen.

Sverre K. Seeberg, leder av valgkomiteen, sier følgende om innstillingen:

– Vi mener å ha funnet frem til en veldig god lederduo som har stor støtte i organisasjonen og som også har det engasjementet som trengs for å ruste opp Oslo Høyre til å vinne valget om to år, sier Seeberg i en pressemelding som ble publisert etter at Avisa Oslo ble kjent med innstillingen.