(NAB): Rundt 3000 møtte til folkefest på Grefsen stadion onsdag ettermiddag. Semifinalen i Norgesmesterskapet i fotball ble et spennende oppgjør.

Andredivisjonslaget Kjelsås møtte Molde, som spiller i Eliteserien. De holdt seg godt fast, men et tidlig mål hang ved dem ut kampen.

For allerede kort tid etter avspark kom det første målet. Bare fire minutter ut i kampen scoret Magnus Grødem fra Molde. Dermed gikk gjestene opp i ledelsen.

Bildeserie

Spillerne etter kamp

Kjelsås klarte ikke å utligne i den første omgangen. Stillingen var fremdeles 1-0 til bortelaget ved pause.

Den andre omgangen startet uten mål. Og det rant heller ikke inn med mål underveis. Da dommeren blåste av, var stillingen fremdeles 1-0 til Molde.

Dermed er Kjelsås´ cupeventyr over for denne gang, men for en folkefest det har vært!

– Det var en gøy opplevelse. Det er morsomt å se at folk bryr seg så mye, sier Filip Pleym Mardal, som roser supporterne.

– Det er det største jeg har vært med på. Det er helt fantastisk, fortsetter han.