Google Traffic viste at det var lange køer på flere hovedveier.

På Ring 3, hvor kaoset har rådet den siste tiden, var det klokka 15.50 kø fra Gaustad og østover til Gjerdrums vei, hvor den nå berømte broen som skal fjernes holder til.

Det begynte også å danne seg svært saktegående kø fra Storo og vestover.

Rundt Majorstuakrysset har det også begynt å hope seg opp med trafikanter fredag. Begge disse køene er fortsatt svært lange.

Har du dårlig tid, og tenker deg ut av byen i retning Bærum, er ikke bilen valget for deg. Tog kan være en mye bedre løsning, for trafikken sto stille mellom Lysaker og helt til Hvalstad.

Klokka 16.30 har køen krympet noe, og du får kommet deg ut av køen ved Kjørbo, etter Sandvika.

Operatunnelen kan det også være lurt å unngå. Køen innover mot tunnelen startet faktisk helt ved Lysaker, og fortsatte i flere kilometer, fordi Skøyen og Vika, ned i tunnelen, under hele sentrum, og ikke før man snuser på litt dagslys etter Sørenga kunne man få litt fart i bilen sin igjen.

Klokka 16.30 har køen blitt kortere. Nå går det fra Bygdøylokket og innover.

Men man skal ikke langt før trafikken står igjen. Utgående på E6 fra Etterstad sto trafikken bom stille. Og køen varte og varte helt til Furuset.

Klokken 16.30 er køen redusert. Nå starter den først etter Teisenkrysset, med slutt før avkjøringen til Trosterud.

Til slutt må Valhall Arena nevnes. Herfra og videre på E6 sørover, er det ikke lett å kjøre akkurat nå. For også her står folk i kø, helt til Lambertseter - og trafikken løser seg ikke helt opp før Mortensrud.