– Politiet fikk melding om slagsmål mellom flere på baksiden av Tveita senter. Vi kommer til stedet. Der har én person skader som er betegnet som alvorlige av helsepersonell. Vedkommende har blitt stukket med en spiss gjenstand.

Det sier innsatsleder Kristoffer Bang om hendelsen på Tveita, som politiet fikk melding cirka klokken 09.30 tirsdag.

Den skadde er en mann i slutten av tenårene. Han har fått skader i nedre del av kroppen. Politiet antar at det ikke var en tilfeldig hendelse, og Bang opplyser at flere vitner så det.

– Vi har en antakelse om at det ligger noe bakenforliggende til grunn for hendelsen, sier Bang.

– Vi har en formening om at dette har hendt på utsiden av senteret, så har vi spor både på utsiden og innsiden av senteret, opplyser innsatslederen.

Løp fra stedet

Gjerningspersonen har løpt fra stedet, og politiet gjør søk i området tirsdag formiddag.

– Vi samler inn spor på stedet, tar kontakt med vitner og leter etter vitner, sier operasjonsleder Sven Christian Lie i Oslo politidistrikt.

Den fornærmede ivaretas av helsepersonell.

Saken fortsetter under bildet.

«Interessant funn»

Ifølge Avisa Oslos reporter ble en person avhørt av politiet ved en privatadresse i nærheten av Haugerudsenteret, ett T-banestopp lenger øst, tirsdag formiddag.

Til dette kommenterer Lie at de søker bredt etter spor i hele området rundt der hendelsen har funnet sted.

– Der oppe (Haugerudsenteret, journ.anm.) ble det funnet noe politiet fant interessant. Det har politiet tatt kontroll på. Da er det alltid sånn at vi også tar en samtale med den som har meldt det inn til oss, sier operasjonslederen.

Rundt klokken 11.15 kunne ikke Lie si noe ytterligere om verken hendelsesforløpet eller fornærmedes skadeomfang.

12.15 er politiet ferdige på stedet. Saken etterforskes videre.