I tre år holdt artist og TV-profil Marion Ravn (36) kjæresten og samboeren skjult for offentligheten. I et intervju med Dagbladet Magasinet i 2017 uttalte hun at kjæresten ikke var et kjent navn, og at han heller ikke ville ha det.

I et intervju med samme magasin for et par uker siden kunne imidlertid Ravn avsløre at de to ikke var samboere lenger og hintet om brudd. Ifølge Dagbladet bekrefter 36-åringen nå at det er slutt mellom hun og kjæresten.

Det gjør Ravn i ukens episode av TV 2 programmet «Hver gang vi møtes».

Ble singel i vår

Brudd-nyheten kommer frem under en samtale mellom Ravn og artist Elisabeth Andreassen (62). Ravn berømmer Andreassen for hennes livsglede og sier at Andreassen har bidratt til hennes nye singeltilværelse ved å laste ned datingappen Tinder.

– Da jeg ble singel i vår, sa du: «Nå skal jeg fortelle deg noe, Marion. Tinder har et nytt abonnement, hvor du betaler, og så kan bare de du liker, se det», sier Ravn til Andreassen uten å utdype, skriver Dagbladet.

Avisa Oslo har vært i kontakt med Marion Ravn som ikke ønsker å kommentere saken.

I intervjuet med Dagbladet Magasinet sier Ravn at hun følte seg både mislykket og flau etter bruddet.

– Brudd er aldri moro. Man føler seg lett både mislykket og flau fordi man liksom ikke fikk det til. Som om man ga opp uten å ha prøvd hardt nok, forteller hun åpenhjertig og fortsetter:

– Jeg vet likevel ikke om jeg ville gjort noe annerledes. Jeg har ikke for vane å angre på ting. Det kommer sjelden noe godt ut av det.

Synger om brudd

Marion Ravn har den siste tiden vært å se på TV som meddommer i NRK-suksessen«Maskorama» i tillegg til TV 2-programmet «Hver gang vi møtes». I fjor ga Oslo-beboeren ut albumet «Mellom disse 4 vegger», der tekstene er basert på Ravns egne erfaringer.

– Både om å oppleve et brudd, være alene og å finne seg selv igjen, sa Ravn til Dagbladet Magasinet og avslørte at albumet blant annet handler om brukket med eksmannen Andreas Ygre Wiig.

Ravn og Wiig giftet seg i 2013 etter at de møttes i Los Angeles sju år tidligere. I 2015 ble det kjent at de to gikk hver til sitt.

– Rett etter bruddet var det utfordrende og kaotisk, og jeg sto på bar bakke. Vi bodde i hans hus, alt jeg eide var et piano, og det var det. Men jeg har sakte, men sikkert bygd opp mitt eget liv igjen. Og jeg har kjøpt en leilighet på «Løkka» som jeg elsker, uttalte hun den gang.