Politiet er på Tveita med flere patruljer etter å ha mottatt flere meldinger om slåssing eller forsøk på dette i tilknytning til Tveita senter.

– Innledende opplysninger gikk ut på at noen involverte bar på kniv, men dette har vi ikke fått bekreftet eller avkreftet dette, da de involverte løp fra stedet før vi kom, opplyser operasjonsleder Rune Hekkelstrand til Avisa Oslo.

En video VG har fått tilsendt, viser hvordan en person på stedet holder og løfter en kniv.

– Det var litt skummelt, det var derfor jeg tok opp mobilen. De så rusa ut. De var helt ville i ansiktet, sier tipseren som filmet hendelsen til VG.

To personer anholdt

Rett etter hendelsen informerte politiet om at t-banen blir holdt igjen frem til de har avklart om noen av de involverte er om bord i denne. To personer ble anholdt, men senere dimitert, da de ikke skal ha vært involvert i hendelsen. Politiet er i området med flere patruljer og avhører vitner. Hendelsen skal også ha blitt dokumentert på video.

En drøy time etter hendelsen fikk politiet melding om to knivstikkinger på Furuset. Politiet opplyser mandag kveld at hendelsene ikke har noen sammenheng mellom knivtrussel på Tveita og de to mulige knivstikkingene på Furuset.

LES OGSÅ: