Onsdag 14. juni, cirka klokken 22.40, ble det avfyrt skudd ved Granstangen skole på Furuset i Oslo. Det skriver politiet i en pressemelding torsdag ettermiddag.

Slagsmål

Politiet rykket onsdag kveld ut til Furuset etter melding om et stort slagsmål. Vitner skal ha observert både stikkvåpen og mulig skytevåpen.

Politiet fikk først melding om et slagsmål mellom fem-seks personer i Granstangen. Det ble ikke funnet noen skadde personer på stedet da politiet kom fram kort etter.

Ved 2-tiden natt til torsdag hadde politiet ingen mistenkte i saken og søket etter involverte var resultatløst.

Lørdag ettermiddag ble en person knivstukket i det samme området:

Hørte skudd

Ifølge politiet ble det observert personer med stikkvåpen og mulig skytevåpen. Flere vitner mener også at det er blitt avfyrt skudd, opplyste politiet like før klokken 23.30.

Torsdag bekrefter altså politiet at det ble avfyrt skudd.

Politiet er kjent med at flere personer var involvert i hendelsen. Etterforskningen er i en tidlig fase, og politiet jobber ut fra flere hypoteser i saken, skriver de i pressemeldingen.

Nå ber de om tips i saken.

Politiet ønsker opplysninger fra personer som kan ha observert noe, eller har informasjon i saken, tar kontakt her (ekstern lenke).

Torsdag morgen opplyste krimleder Mona Nordby i Oslo politidistrikt til NTB at politiet hadde gjort beslag.

– I forbindelse med etterforskningen er det er gjort beslag i saken, men jeg kan ikke gå inn på hva det dreier seg om, sa Nordby da.