Fredag ettermiddag la Raymond Johansen ut et innlegg på Facebook der han stilte spørsmål ved om mediene valgte å la saken om Erna Solbergs mann, Sindre Finnes, og hans aksjehandler ligge til etter valget. Kort tid senere var innlegget slettet.

Det var Journalisten som omtalte saken først.

Journalisten skriver at Raymond Johansen blant annet skriver at han «håper ikke noen medier har sittet på saken om Sindre Finnes sin aksjehandel før kommunevalget, men valgt å vente» og at han stilte spørsmål om hvordan saken kunne påvirket resultatet i mandagens kommunevalg.

Journalisten har hatt kontakt med Johansen om innlegget. Han svarer i en SMS at han er på fjellet, og at det var her han bestemte seg for å skrive, sende og slette innlegget:

– Orker egentlig ikke noe debatt nå. Ville lett blitt framstilt som bitter. Derfor slettet jeg.

I innlegget stiller også Johansen spørsmålstegn ved om man noen gang vil få vite om mediene satt på saken før valget:

«Vi må ha tillit til politikere, men også medier som skal ivareta sin rolle - som vaktbikkjer der de blant annet skal kontrollere makta. Vil dette noengang bli kjent, om man ventet? Om dette ville hatt betydning for valgutfallet, kan ingen vite. Tradisjonelt demobiliserer slike saker egne velgere. Høyre var fullmobilisert.»