Ringnes har fått rapport om to tilfeller der pappbeholdere (sixpack-beholderen) merket med Carlsberg Alcohol Free, inneholder glassflasker med 0,33 liter alkoholholdig Carlsberg Pilsner med 4,5% alkohol. Partiet er kun solgt den siste uken, og Ringnes har oversikt over butikkene som har mottatt de aktuelle varene, melder Ringnes i en pressemelding.

– Flaskene er riktig merket. Utfordringen er at de har havnet i feil pappbeholder. Vi kontakter nå de butikkene som har mottatt varer fra det aktuelle partiet. Produktet blir sperret for salg i kassen inntil de er sjekket og klarert, sier kommunikasjonssjef i Ringnes, Nicolay Bruusgaard.

Han ber alle forbrukere som har kjøpt Carlsberg Alcohol Free den siste uken om å sjekke at flaskene faktisk er merket alkoholfrie.

Den alkoholfrie varianten er tydelig merket med Carlsberg Alcohol Free. – I tillegg er korkene ulike. Den alkoholfrie varianten har en hvit kork, mens den alkoholholdige korken er grønn, fortsetter Bruusgaard.

Feilen på emballasjen ble oppdaget av butikkmedarbeidere i forbindelse med vareplassering. Ringnes’ har gjennomført interne undersøkelser, og mest sannsynlig er det kun snakk om noen få brett som har feilmerket pappbeholder.