De to kvinnene som er siktet for å ha kjørt inn i Sian-lederens bil 2. juli, har fortsatt ikke blitt avhørt.

Det var fem personer i Sian-bilen som havnet på taket. Fire av dem ble kjørt til legevakta og én ble kjørt til sykehus. Ingen ble alvorlig skadd.

Politiadvokat Henrik Kveine sier til VG at de i tillegg til siktelsene for kroppsskade vurderer hvorvidt siktelsene skal utvides for brudd på vegtrafikkloven.

– Da det har skjedd på veien er det et spørsmål om det kommer ytterligere siktelser, sier han.

Til tross for at de to kvinnene ennå ikke er avhørt, fortsetter etterforskningen i saken.

– Vi har kommet ganske langt med gjennomgang av videomateriale, og begynner å danne oss et greit bilde av hva som har skjedd, sier Kveine til avisa.

Politiet ønsker å gjennomføre avhør av de siktede, men Kveine understreker at det er opp til dem å avgjøre om de ønsker å avgi forklaring.

Dramatisk hendelse

I forkant av hendelsen viser videobilder at Sian-lederen brenner det som tilsynelatende er en koran i et veikryss. Flere kommer til stedet, og det blir amper stemning før Sian-lederen og hans følge kjører videre.

De blir fulgt etter av en personbil, som flere ganger kjører inn i Sian-lederens bil før de kommer ut på E6.

Deretter stanser Sian-lederen sin bil, mens personbilen kjører et par hundre meter videre og stanser på motorveien. Sian-lederen kjører så forbi, før personbilen kjører inn i Sian-lederens bil, som kjører av veien, ruller rundt og havner på taket.

Det var fem personer i Sian-bilen. En av disse er kjørt til sykehus, mens de øvrige er fraktet til legevakta. Videoen viser at påkjørslene skjedde midt i trafikken på E6, og at flere andre bilister måtte kjøre unna for ikke å bli truffet.

LES OGSÅ: