SISTE: Like før 16.00 opplyser operasjonsleder Line Skott at ingen er pågrepet i saken.

– Innledningsvis fikk vi melding om slagsmål mellom flere personer. Deretter ble vi gjort kjent med at en person lå i elva. Han ble tatt opp og undersøkt av ambulanse på stedet.

Det opplyser operasjonsleder Alexander Østerhaug til Avisa Oslo.

Mannen er kjørt videre til sykehus etter det Østeruhaug omtaler som «sekundær drukning».

– Han skal ha inntatt mye vann og blir kjørt til sykehus for dette. Ikke som følge av slagsmålet i seg selv. Han er våken og bevisst.


Videre har politiet tatt beslag i ett stikkvåpen. Østerhaug opplyser at politiet ikke har fått informasjon om at dette er brukt under slagsmålet.

– Vi søker fortsatt etter involverte personer. Anslagsvis skal det har vært mellom fem og ti personer involvert. Vi jobber med vitneavhør for å bli kjent med hvor mange som er involvert og hvordan den ene personen har havnet i vannet.

Innsatsleder på stedet, Marius Strande, sier at da politiet ankom Hausmanns bru, skal en person ha løpt fra stedet, mot elva og hoppet i elva.

– Vi vet at det er noe flomføring i elva nå og at det er store krefter i den. Derfor mobiliserte vi gange mye for å få han opp. Han ble kjørt til Ullevål for videre behandling.

110-sentralen bekrefter overfor Avisa Oslo at en person har havnet i vannet. Vedkommende er nå på land igjen.

– Vi ble varslet ut i retning Hausmanns bru med en god del ressurser, men vi er blitt dimittert. Det var ikke behov for oss likevel.

Det sier vaktkommandør i 110-sentralen Glenn Guldbrandsen til Avisa Oslo.

Saken oppdateres..