Det kommunale selskapet Oslobygg KF melder at de har inngått en kontrakt med Håndverkskompaniet om å bygge den nye kunstisflaten på 10.690 kvadratmeter på Valle Hovin stadion.

– Dette gleder vi oss til å komme i gang med, Valle Hovin stadion betyr noe ekstra for skøytesporten, vi starter med forberedende arbeider på nyåret og planlegger for rivestart medio februar, forteller administrerende direktør i Oslobygg, Eli Grimsby i en pressemelding.

Det opplyses ikke i pressemeldingen hva som er verdien på kontrakten, men Valle Hovin stadion er planlagt ferdigstilt i 2023/24.

Tidligere har Oslo droppet planene om å dekke isflaten med en hall, men isflaten skal klargjøres for eventuell fremtidig ishall.

– Vi gleder oss til å komme i gang med et spennende prosjekt for Oslobygg KF, hvor vi kan utnytte og videreutvikle den gode kompetansen vi gjennom flere år har opparbeidet oss på idrettsanlegg generelt og kunstisbaner spesielt. Prosjektet passer bra for oss og vi ser fram til det beste samarbeid om oppgaven med alle involverte, sier daglig leder Sivert Varvin i Håndverkskompaniet AS i pressemeldingen.