Siden 2018 har Lars Berrum og Martin Beyer Olsen holdt det gående i podkasten «Berrum & Beyer snakker om greier». Podkasten deres har opplevd enorm suksess og var Norges nest største i forrige uke, basert på unike lyttere.

Gi noe tilbake

Neste år feirer de 5-årsjubileum, og det skal markeres på storstilt vis med det de beskriver som et «helvetes show» i Oslo Spektrum.

De rundt 7.000 billettene ble revet vekk og liveshowet ble utsolgt på intet mindre en tre – 3 – dager.

– Det oppleves helt uvirkelig og sinnssykt fett. Ikke minst opplever vi bare en ydmykhet overfor lytterne våre som er så kule at de har lyst til å bli med på dette, sier Martin Beyer Olsen til Avisa Oslo.


Showet ble lansert sammen med en honnør til Beyer Olsen. På Instagram skriver Lars Berrum nemlig at han hadde lyst til å gi noe tilbake til podkastmakkeren:

«For fem år siden satt jeg på en bar og tenkte «skal jeg gidde å gjøgle mer?». Etter en del vaser og litt refleksjon, fant jeg ut at før jeg gir meg, må jeg ha laget en ordentlig podkast med min bestevenn Martin. Det ble til «Berrum & Beyer snakker om greier», og takket være dere kan vi nå feire 5-årsjubileum. Jeg har lyst å gi noe tilbake til Martin. Jeg vet han aldri tror han kan oppleve å ha fylt Oslo Spektrum. Det kan jeg ikke garantere at jeg kan gi han, men jeg kan gi han forsøket – og med dere på laget tror jeg faktisk det er mulig.»

Utsolgt

Og mulig var det. Etter tre dager hadde trofaste lyttere snappet hvert sete i spektrum.

Ifølge Beyer Olsen er nettopp lytterne en stor del av podkasten.

– Vi snakker jevnt og trutt om hvor kult vi synes det er at vi har klart å få en forbindelse med lytterne, sier han og legger til at han og Berrum stadig lar seg imponere av de som hører på «rallingen» deres,

– Det vi sitter og raller om, har en betydning for andre. Vi er ikke de første som går i klisjé-balja av det, men vi setter veldig stor pris på det og det snakker vi en del om, ler Beyer Olsen før han avslutter:

– Også minner vi oss selv på at dette må vi huske: At dette er nå. Vi er heldige som lever nå og det må vi nyte.

Les også

«Halla, kompis!» sier Razaq til Narvesen-kundene – møt sentrums solstråle