En mann i 40-årene ble lørdag pågrepet og siktet for grov kroppsskade. Søndag kveld opplyser politiet til VG at fornærmede også er siktet.

– Det er en relasjon mellom dem. Varetektsfengsling vil bli vurdert på mandag, sier kriminaladjutant Nina Henrichson Kresse.

Fornærmede er siktet for kroppsskade mot mannen som allerede er siktet for å ha påført ham stikkskadene.

Mannen er skrevet ut av sykehus.

Flere løp fra stedet

– Vi fikk melding om slagsmål i en leilighet. Da vi kom til stedet, fant vi en person som var lettere skadd. Det var flere som hadde løpt fra stedet, og vi kom i kontakt med ytterligere en person ute som var knivstukket, sa operasjonsleder Marita Aune lørdag.

Personen som var lettere skadd, er den nå siktede mannen, bekrefter krimleder Nordby til AO.

Mannen i 40-årene skal ha påført en annen mann flere stikk med en skarp gjenstand.

– Det er snakk om alvorlige skader, sa Nordby.

(Saken fortsetter under bildet)

Barn til stede

Innsatsleder på stedet, Svend Bjelland, opplyste lørdag til Avisa Oslo at det skal ha vært et barn til stede i leiligheten der mannen ble knivstukket.

– Vi fikk melding klokken 15.56 om at det var slåssing i en leilighet på Skøyen. En person ble funnet skadd inne i leiligheten, og en person og et lite barn skal ha forlatt leiligheten. Etter kort tid fikk vi kontroll på denne personen og dette barnet, heldigvis. Da viser det seg at personen er stukket flere ganger med en skarp gjenstand, sa Bjelland.

Les også

Ellen trodde ikke hun skulle oppleve datterens tjueårsdag: – Man vet aldri hvor mye tid man har