Problemeneoppsto mellom Risløkka og Vollebekk, og fikk følger for linje 4 og linje 5.

I tillegg var det signalproblemer mellom Økern og Linderud.

– Trafikken er i gang igjen som normalt etter tidligere signalproblemer på strekningen mellom Økern og Linderud. Forsinkelser må fortsatt påregnes i en periode fremover, skriver Sporveien på X like før klokken 14.

Like etter klokken 14.30 opplyser pressevakt i Sporveien, Cato Asperud, at t-banen går som normalt.

– Det var en utfordring med strømtilførsel, men det er løst. Nå går trafikken som normalt, og kundene vil ikke merke noe til det, vi kjører alt, sier Asperud.

Klokken 15.44 skriver Sporveien på X at det igjen er forsinkelser på linje 4 og 5. Grunnen skal være et strømbrudd som Hafslund arbeider med å utbedre.

Flere av linje 4 sine avganger er innstilt. Ifølge Sporveien gjelder det linje 4 med avgang fra Vestli til Bergkrystallen klokken 16.49 og 17.19, de er begge innstilt til Veitvet. Linje 4 med avgang fra Løren til Bergkrystallen klokken 16.37 er innstilt til Ryen.

– Det skyldes at det er problemer med strømmen fra leverandøren, som gjør at vi har litt utfordringer med noen signaler. Det er omtrent halvannen time siden det oppsto. Da fikk vi beskjed om at det ville ta ca. to timer, så da begynner vi nok å nærme oss. Vi får håpe og tro at vi får orden på dette snart, sier Asperud til Avisa Oslo klokken 17.50.

Det har vært buss for bane i påskehelgen på linje 4 mellom Bergkrystallen og Ryen. Der har man testet ut det nye signalanlegget til T-banen, kalt CBTC.

Les mer om det nye signalanlegget her: