– Det blir en fantastisk sesong med fotball i Avisa Oslo, sier ansvarlig redaktør Kristin Stoltenberg.

Mandag starter flere av Norges divisjoner opp fotballsesongen igjen. Følg flere av de lokale lagene på Direktesport hos Avisa Oslo. Innholdet er er eksklusivt tilgjengelig for de som har et +Alt-abonnement.

Du kan blant annet se disse kampene mandag 10. april:

– Plattformen har fått en betydelig oppgradering og vi kan derfor tilby deg som vil følge direktesendt fotball nye og spennende opplevelser. Vi kommer til å vise 75 kamper fra Eliteserien, alle kamper i Obos-ligaen, Postnord-ligaen, Norsk Tipping-ligaen og de fleste kampene i cupen for menn til og med semifinaler, i tillegg til masse annen sport, forteller Stoltenberg.

Direktesport-plattformen er nå ytterligere utviklet med ny teknologi, og har de samme funksjonalitetene og den samme avspilleren som benyttes i TV 2 Play-tjenesten. I tillegg vil Direktesport få en personalisert forside, som gjør at brukerne blir eksponert for det innholdet som er relevant for dem.

For å få tilgang til alle fotballkampene på Direktesport, må du fra kommende sesong ha Amedias totalabonnement +Alt. Uten +Alt-abonnement vil du hver uke kunne se et begrenset antall forhåndsbestemte kamper på din lokalavis. Foruten fotball og annen direktesendt sport, gir +Alt deg tilgang til alt innholdet i mer enn 90 lokalaviser i Norge, Nettavisen og podkast-appen Untold.

– Fra denne sesongen kan brukere av Direktesport markere sine favorittlag i portalen. Da vil kampene med favorittlaget deres bli løftet fram på forsiden mens de pågår. Også andre lokale kamper og annet relevant innhold basert på egne preferanser vil bli lettere tilgjengelig, forteller Stoltenberg.