Den 49 år gamle raplegenden har ingen planer om å gi seg. Neste februar vil Snoop Dogg være i full gang med turneen «I Wanna Thank Me» som også er tittelen på hans kommende og 17. album i rekken.

– Det er en glede å endelig kunne ønske norgesvennen Snoop Dogg tilbake til Oslo i 2022, spesielt i en tid som vi er i nå. Vi har lenge gledet oss til å kunne invitere til en ekte 90-talls rap-fest i Oslo Spektrum med Snoop og venner, en turné som ser ut til å bli hans største og feteste på en stund, sier konsertarrangør Kedist Bezabih.

Hiphop-konet ble opprinnelig oppdaget av Dr. Dre på starten av 1990-tallet. Etter nær 30 år i bransjen har Snoop Dogg solgt et titalls millioner plater og blitt Grammy-nominert 17 ganger. Han har imidlertid aldri vunnet prisen, noe som imidlertid lander han rekorden som den «artisten som har fått flest Grammy-nominasjoner uten å ha vunnet», oppgir FKP Scorpio Norge i en pressemelding.

Kommer ikke alene

Med seg på scenen kommer Warren G, Tha Dogg Pound, Obie Trice, D12, samt den irske rapduoen Versatile.

– «I Wanna Thank Me» feirer han seg selv og 25 år med Snoop Dogg. Albumet markerer en karriere som har befestet The Doggfather sin suverene status i musikkhistorien, som en udiskutabel påvirker for yngre generasjoner hiphopere, heter det i pressemeldingen.

20. februar inntar han Oslo Spektrum. Billettsalget starter mandag 29. mars klokken 10.00