Etter tre og et halvt år som direktør ved Clarion Hotel Oslo, tar Robert Holan over sjefsstolen på The Thief.

Det melder Nordic Hotels & Resorts i en pressemelding.

Holan tar over jobben etter direktør Marcus Läth, som går til Waldorf Astoria i Amsterdam.

– Vemodig

– Å få tilbudet om å videreutvikle et internasjonalt anerkjent hotell som The Thief, er en mulighet som man bare må ta når man er et hotellmenneske som meg. The Thief er blitt synonymt med luksus, eksklusivitet og unike hotellopplevelser. Samtidig blir det vemodig å forlate Clarion Hotel Oslo etter å ha vært med gjennom hele prosessen med å sette et nytt hotell på kartet, men det blir veldig spennende å ta turen fra Bjørvika til Tjuvholmen, sier Holan.

Han har lang erfaring fra hotellbransjen, og begynte som 15-åring å servere kaffe på nåværende Clarion Collection Hotel Grand Olav i Trondheim.

Internasjonal erfaring

De siste sju årene har Holan vært hotelldirektør på flere prisvinnende hotell i Oslo, og han har tidligere ledet luksushotell i Slovakia og Irland.

Administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth sier i pressemeldingen at den nye The Thief-direktørens internasjonale erfaring og ekspertise gjør ham til det perfekte valget som ny direktør ved Stordalen-hotellet.

– Et hotell som The Thief trenger en leder med hans teft og kommersielle kunnskap, og vi er utrolig glade for å kunne gi ham nye utfordringer innen selskapet.

The Thief åpnet dørene 9. januar 2013 med 119 gjesterom.