Ved 15.30-tiden torsdag ettermiddag fikk politiet flere meldinger fra sjokkerte vitner til et basketak på Tveita senter. Etter å ha blitt mistenkt for tyveri på Vinmonopolet skal en kvinne i 30-årene fra Oslo og en mann hun var i følge med havnet i slåsskamp med minst to vektere.

– Det var flere innringere til oss som meldte at det var fem-seks personer som slåss inne på en butikk på senteret. Vi kom raskt til stedet, og fikk avklart at ingen var skadet, forteller oppdragsleder Alexander Østerhaug i Oslo politidistrikt.

Østerhaug forteller at en vekter ble tilkalt etter at kvinnen i 30-årene skal ha blitt anklaget for tyveri på Vinmonopolet. Da vekteren kom til stedet ble han utsatt for flere slag og spytt fra flere i kvinnens følge.

– En annen vekter kom til og han skal ha blitt utsatt for det samme; slag, spark og spytt. Det skal ha gått hardt for seg med både bord og stoler, forteller oppdragslederen.

Politiet kom til stedet med to patruljer, og når Avisa Oslo snakker med oppdragslederen har situasjonen roet seg. Det er avdekket at kvinnen hadde stjålet fra Vinmonopolet, og hun og en mann er pågrepet.

– Vi gjør fremdeles avhør av vitner og de involverte på stedet, sier Østerhaug like før klokken 17.00.