Teksten er en noe omskrevet tale Abdullah Khan holdt på avslutningen på Rommen skole.

Kjære alle sammen!

Jeg ønsker først å gratulere alle mine medelever for å ha fullført syv år på skolen! Vi greide det, og nå ser vi videre og frem til ungdomsskolen.

Da jeg begynte her på Rommen skole var jeg veldig nervøs og hadde sommerfugler i magen. Jeg var jeg nervøs fordi det var en helt ny skole med nye og ukjente mennesker. Jeg måtte bli kjent med nye lærere og få nye venner som gikk kjempefint, fordi jeg ble godt tatt imot av alle sammen. Lærerne var også med på å betrygge meg og være tilstede.

Ett minne jeg kommer til å huske fra barneskolen var turen til leirskolen i år. Første kvelden på leirskolen var fantastisk, fordi på kvelden så møttes alle sammen ved fotballbanen og vi lekte «har'n» i mørket. Det var vanskelig å lete etter folk, siden det var mørkt, men jeg hadde det gøy og skapte nye minner med klassen min.

Det kommer jeg alltid til å huske.

Delta i OsloDebatten

Har du en mening om denne saken, eller et annet tema? Send inn ditt debattinnlegg her

Oslo-folk har mange meninger om byen sin, og Avisa Oslo ønsker å publisere flere personlige og originale innlegg som beriker samfunnsdebatten.

Ungdomsskolen blir en ny opplevelse, og jeg gleder meg til å møte nye lærere og skape nye minner. Jeg gruer meg også litt fordi fra og med 8. klasse så er det karakterer, og det har jeg ikke hatt før, men jeg gleder meg mer enn jeg gruer meg.

Jeg ønsker å takke alle lærerne mine og skoleledelsen for støtten jeg har fått, og innsatsen dere har lagt ned. Dere har tatt vare på oss, og har alltid vært tilstede for å lytte på det vi har å si.

Vi har fått mange fine minner og stunder sammen som vi ikke kommer til å glemme. Om det var skolefag eller råd om vennskap vil vi ta med oss det videre!.

Sist men ikke minst vil jeg takke alle medelevene mine. Deres støtte betyr mye.

Tusen takk for meg, ha en god sommerferie.

Les flere debattinnlegg og Oslo-historier på Avisa Oslos debattside Oslodebatten

Les også

Jeg har flørtet med andre byer. Til og med vurdert å flytte ut

Les også

De yngste barna får med seg mer enn vi tror

Les også

Jenter som ikke får lov å være sammen med gutter

Les også

Etter to timer og 960 kroner, har vi ikke sett bildet vi kom for å se