– Da vi fant ut at åpningen av Munch-museet var utsolgt, kom vi på ideen om å lage vår egen utstilling. Med Munch-inspirert kunst og gjenstander vi finner på Finn, forteller markedsdirektør i Finn.no, Janne Jacobsen.

Hun og kollegaene gjorde et raskt søk, og fant raskt over 1.000 gjenstander som var Munch- relatert. Alt fra Munch-puslespill, Munch-skjerf, Munch-krus og plakater fra Munch-utstillinger verden over.

Her er kunsthistorikerens dom over nye Munch: – Utseendet lyver

Warhol, skjerf og krus

Det er blant annet tre Skrik-trykk av Andy Warhol som selges. Trykkene ligger på 9.000 kroner per stykk.

Er strømprisen litt vel høy for deg og du fryser på kvelden, kan du investere i et pledd med Skrik-motiv, eller et Munch-sjal.

– Nye Munch vil forandre Oslo

Vil du virkelig investere i en Munch-effekt, kan du kjøpe Pokémon-kort med Munch-motiv. Kortene er så eksklusive at de har blitt oppbevart i et hvelv i USA, og du må ut med den nette sum av 33.000 om du ønsker å ta det med deg hjem.

En siste utvei om du var fast bestemt på å komme deg inn på åpningen av det nye Munch-museet, kunne vært å kjøpe de tre billettene til åpningen som er lagt ut på Finn.no, men de ble gitt bort til de første som meldte sin interesse, forteller Jacobsen.

– Man trenger ikke kjøpe dem engang. Vi gir dem bort til førstemann som er interessert.

Finn.no sine Munch-utstilling i Oslobukta åpnet 16.55 fredag - fem minutter før åpningen av MUNCH.