Alle avdelinger fra Veslefrikk og Lønnebakken Kanvas-barnehage, som ble rammet av brann tirsdag denne uken, har fått plass i Tåsenløkka barnehage sine lokaler frem til sommeren.

Det melder Kanvas barnehagen i en pressemelding fredag ettermiddag.

Til Tåsenløkka

Kanvas benytter dagene fremover til å gjøre avdelingene klare til å ta imot barn og ansatte, sannsynligvis fra og med onsdag 24. mai. I mellomtiden deler de barnehagelokaler med de fem øvrige Kanvas-barnehagene på området til Oslo universitetssykehus, skriver de.

Tåsenløkka barnehage er en kommunal barnehage som ligger i umiddelbar nærhet til sykehusområdet på Ullevål og de to brannrammede barnehagene. Ifølge egne nettsider har barnehagen i dag 141 barn.

Kanvas-barnehagene får egne avdelinger til disposisjon, og de vil kunne fortsette som før med kjente barn og ansatte.

– Vi er så glade for at dette ordnet seg så raskt, og vi er trygge på at dette vil bli en fin avslutning på barnehageåret for alle i Veslefrikk og Lønnebakken, sier daglig leder i Kanvas, Robert Ullmann.

Storbrann

Det var tidlig mandag morgen at det brøt ut brann i de to barnehagene som lå inne på området til UIlevål sykehus. Begge barnehagene fikk store skader, og flere bygg ble ansett som tapt.

Kanvas opplyser at de jobber videre med å sikre gode lokaler for nytt barnehageår etter sommeren.

– Vi nærmer oss også en løsning på lengre sikt, og håper å kunne komme med oppdatert informasjon til foreldre og ansatte innen kort tid, avslutter Ullmann.

Bildeserie

Slik ser det ut etter brannen i barnehagene